Въпроси и отговори

Радвам се, че ви виждам на страницата на новата секция "Въпрос-отговор". Да, нова, но не променена или подобрена. Относно разликата между новата версия на секцията "Въпрос-отговор" от старата, можете да я откриете, като посетите тази страница . Там всичко е боядисано в детайли. И тук, накратко за основното нещо. В този раздел можете да зададете въпроса си относно ремонта, диагностиката и поддръжката на автомобили от марки като: VAZ 2101-2107 Zhiguli, Vaz 2108-2115, VAZ 1117-1119 Калина, Ваз 2710 Приора, Daewoo Nexia, Daewoo Lanos, Daewoo Sens, Daewoo Nubira, Daewoo Matiz, ZAZ 1102-1105 Tavria Slavuta . Списъкът с марки автомобили ще бъде непрекъснато разширен. Когато регистрирате даден въпрос, не забравяйте да посочите категорията, в която искате да публикувате въпроса си. Категорията трябва да съвпада с марката на автомобила, с ремонт или диагностика, за които имате проблеми. Ако не сте намерили необходимата категория, но наистина имате нужда от помощ от потребителите на сайта " Училище за ремонт на автомобили ", тогава можете да изпратите съобщение до администрацията на сайта със заявката за добавяне на необходимата категория. За да направите това, отидете в секцията " Контакти" и попълнете формуляра за обратна връзка.

Преди да работите с тази секция, препоръчваме да прочетете " Правилата на сайта " и инструкциите за добавяне на материали (въпроси) към секцията за въпроси и отговори .

И искам да добавя или докладвам (за тези, които не знаят), че в този раздел не само можеш да задаваш въпроси, но и да им отговаряш. Ето защо, уважаеми потребители на нашия сайт, шофьори и автосервизи, нека не оставаме обикновени минувачи или наблюдатели. И от прости, износени думи: "Днес помогнахте и утре ще ви помогнем" , нека се заемем с бизнеса. Защо не? В края на краищата всички ние имаме едно общо чувство - любовта на автомобилите. И най-активните и производителни потребители ще печелят не само уважение и чест, но също така не позволяват големи, но полезни награди от училището за ремонт на автомобили.

когда Вы на свой вопрос получите ответ, который будет на Ваш взгляд самым точным (верным, объективным, полезным), отметьте его как лучший. Голяма молба: когато отговорите на въпроса си, който по ваше мнение ще бъде най-точен (правилен, обективен, полезен), го маркирайте като най-добър. След като направите това, вашият въпрос ще получи статус " Има решение " (до въпроса се появява зелен отметка), а потребителят, чийто отговор е определен от най-добрите, ще получи точки за награда. По този начин можете да благодарите на човека, който ви е помогнал, а останалите посетители на сайта ще знаят, че проблемът е решен и проблемът може да се счита за затворен.

. Показва се: 10 . . Общо: 189 .
Видимост 85
Архив 0
клас 4.4 ) ( 9 )
Local_library 1
Отговори:
2

Видимост 186
Архив 0
клас 4.3 ) ( 7 )
Local_library 1
Отговори:
3

Видимост 379
Архив 0
клас 4.4 ) ( 7 )
Local_library 1
Отговори:

Видимост 337
Архив 0
клас 4.3 ) ( 19 )
Local_library 1
Отговори:

Видимост 319
Архив 0
клас 4.2 ) ( 5 )
Local_library 1
Отговори:
2

Видимост 431
Архив 0
клас 4.1 ) ( 9 )
Local_library 1
Отговори:
2

Видимост 435
Архив 0
клас 4.4 ) ( 9 )
Local_library 0
Отговори:

Видимост 343
Архив 0
клас 4 ) ( 2 )
Local_library 1
Отговори:

Видимост 418
Архив 0
клас 4.2 ) ( 9 )
Local_library 1
Отговори:
2

Видимост 289
Архив 0
клас 4.6 ) ( 9 )
Local_library 1
Отговори:
2
keyboard_arrow_up