. Показва се: 3 . . Общо: 3 .
видимост 165
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.5 ) ( 6 )
рулевой наконечник лансер 9 замена

Ако на любимия ви, деветият Лансър почука на кормчията, не бързайте да се разстроите. Защо? Да, защото не се притеснявайте за дребни неща! Съдия за себе си, кормчията, добре, с изключение на оригинала, не е скъпо. Работата да го замени не е трудна и времето не отнема много време. Ако искате, можете да замените върха сами и много бързо! Тогава защо се губи нервите, ако проблемът може да бъде елиминиран сам и с малки финансови загуби? Doubt? След това определено трябва да се запознаете с този материал. Тъй като подробно описва целия процес на смяна на въртящия момент на Mitsubishi Lancer 9 . И съм сигурен, че след четене от съмнение няма да има следа ...


Видимост 6852
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.4 ) ( 12 )
как поменять тормозные колодки на лансер 9

Веднага се запитайте - кога за последен път проверихте състоянието или извършихте подмяната на предните спирачни накладки ? Трудно ли е да отговаряш? Ако е така, тогава трябва да свалите колелото и да проверите сами състоянието на подложките. Не, добре, ако по време на спирането вече има характерна циркулация и остъргване в областта на предните колела, тогава можете силно и да не си правите труда да проверявате. И веднага отидете в автосервиза зад подложките. В противен случай е по-добре да видите как са нещата. Затова ви напомням, че в такива случаи подложките за подмяна трябва да се подменят: износване на подложките за облицовка до дебелина 2-3 мм, при наличие на дълбоко залепване, стружки и пукнатини на работната повърхност на обувката, когато лигавицата от металната основа на обувката се отлепи. Е, как да проверите?


Видимост 72298
Chat_bubble 6
Архив 0
клас 4.2 ) ( 77 )
замена масла в двигателе Мицубиси Лансер

Моля ви да обичате и да плащате ... Не, не. Моля ви да прочетете и оценявате първата ми (и надежда не последната)) статия, която ще се занимава с японските автомобили на марката Mitsubishi (Mitsubisi, Mitsubishi) . Или по-скоро, статията е посветена на подмяната на масло в двигателя на Mitsubishi Lancer 9 (Mitsubishi Lancer 9, Mitsubisi Lancer 9) . И ако притежавате кола от тази марка, след като я прочетете, ще можете да научите как да смените маслото в двигателя със собствените си ръце? И какви инструменти ще трябва да изпълните тази работа. Интересува ли ви? След това кликнете върху връзката за повече подробности! Други посетители на сайта също са поканени да прочетат статията))).

keyboard_arrow_up