Ремонт на автомобили Daewoo със собствени ръце

Логотип Daewoo

В този раздел са публикувани авторски материали за поддръжка и ремонт на автомобили от марката Daewoo . На страниците на нашия блог можете да намерите полезна информация за модели като Daewoo Lanos, Daewoo Nexia, Daewoo Matiz, Daewoo Sens, Daewoo Nubira, Daewoo Nubira . В бъдеще списъкът с представените модели ще се увеличи. Всички статии за ремонта се подкрепят с подробни снимки на свършената работа. Надявам се, че информацията, която сте получили на страниците на блога ww.topstat.info, ще ви бъде от полза и ще ви помогне да ремонтирате колата със собствените си ръце.

В момента секцията вече е събрала много статии за ремонта и поддръжката на автомобили Daewoo Lanos, Daewoo Nexia, Daewoo Matiz, Daewoo Sens, Daewoo Nubira . По-конкретно, няколко страници от тематични статии, на които е трудно да се намери необходимия материал в момента. За да избегнете такива трудности и да улесните търсенето, ви предлагам да разгледате раздела Карта на сайта , където списъкът на всички статии е представен в по-опростена и достъпна форма.

. Показва се: 10 . . Общо: 61 .
Видимост 321
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4.4 ) ( 10 )
устраняем стук суппортов на дэу ланос, сенс, нексия

Няма да повярвате, но за проблемите с дебелината на автомобила Daewoo Lanos, Sens и Nexia знаят вече далеч извън страните от ОНД! Очевидно те крещят силно и агресивно, че слънчевата Италия реши да даде помощна ръка на нашите автомобилисти;). - Откъде идва тази информация? - питаш. Да, всичко е просто. Ще разберете за себе си, като разгледате снимките на комплекта за ремонт, който намерих на пазара на автомобили Loskos. Погледнете и прочетете внимателно!


Видимост 749
Chat_bubble 4
Архив 0
клас 4.5 ) ( 12 )
замена клемм акб ланос

Здравейте, Lanosovody, Non-Excursions и Sensos! Мисля, че всички вие, или повечето от вас, вече поне веднъж сте променили терминалите на батерията на колата си. Тъй като терминалите на тези превозни средства имат сериозен недостатък (дори при качествени и фабрични терминали), те са лесно и бързо разтеглени. И в резултат на това не е възможно да се затегнат разширените терминали. И свободните терминали са лош контакт на батерията с бордовата мрежа на автомобила, което води до проблеми при стартиране на двигателя и зареждане на батерията. Като цяло проблемът е на лицето. Трябва да купим нови терминали (може би още веднъж), да ги инсталираме и да се надяваме, че качеството на тези терминали ще бъде на надморска височина и те ще продължат дълго време. Но в повечето случаи надеждите не са оправдани ...


Видимост 4374
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4.3 ) ( 11 )
задняя подушка двигателя ланос замена

Основните признаци на неуспешната задна седалка на двигателя на Daewoo Lanos, Daewoo Nexia, Chevrolet Lanos и ZAZ Chance : появата на вибрации върху тялото на автомобила, докато двигателят работи, Удари и сътресения при шофиране на автомобил, появата на проблеми с превключване на зъбни колела. Когато се появят, колкото е възможно по-скоро, карайте колата в яма или повдигнете и внимателно проверете всички опори (възглавници) на агрегата на колата. Не забелязвайте, че счупването на гумената част или металната основа на задната седалка на двигателя не е възможно! Разглеждаме снимки 1 и 2.


Видимост 6106
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4.6 ) ( 9 )
как самостоятельно заменить подшипник передней ступицы ланос

Защо трябва да прочетете тази статия? Причината е първата - вие сте щастлив собственик на колата Daewoo Lanos или Daewoo Nexia. Причина номер две - предният хъб, който е върху колата ви, е бръмчене или разтърсване . Третата причина е желанието сами да смените лагера , но не знаете как да вършите правилно работата. И четвъртата причина за началото на четенето, не по-малко значима от първите три - е да прочетете за любопитство, тъй като няма да отнеме много време, но ще намерите нещо полезно / интересно за себе си. Според мен има достатъчно причини да не минава;). Затова питам .....


Видимост 9045
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4 ) ( 11 )
замена датчика температуры охлаждающей жидкости ланос

Дали стрелката за индикатора за температурата на двигателя пада и не се движи? Или показва ли невярна информация? Задайте си следните въпроси: Защо? Кой е виновен? И какво трябва да направя? Ако отговорът е "да", тогава това е добре! Тъй като повредата на индикатора за температурата на двигателя в повечето случаи е сензорът, който отговаря за събирането на информация за температурата на охлаждащата течност. И ако този сензор спря да работи или започна да показва какво е ужасно, тогава излизането на един е негов заместник. Къде е сензорът на индикатора за температурата на двигателя на автомобилите Daewoo Lanos, Nexia и Chevrolet Lanos с мощност от 1,5 и как да го замените със собствените си ръце, можете да научите, като прочетете този материал до края.


Видимост 4871
Chat_bubble 2
Архив 0
клас 4.3 ) ( 9 )
будьте внимательны при покупке переднего рычага для дэу ланос и нексия

Този материал може да се счита за допълнение към изделието, описващо замяната на лоста за предно окачване за автомобили Daewoo Lanos, Nexia, Sens и Chevrolet Lanos . В допълнение към списъка с необходимите инструменти за работа и фоторепортаж, заместващ самото лостче, доста време и писма бяха дадени на проблема за възможното (с висока степен на вероятност) закупуване на лостовете с лошо качество. И тъй като подобна неуспешна покупка е изпълнена в бъдеще. Кой не прочел, препоръчвам да отидете на връзката и да прочетете.


Видимост 10526
Chat_bubble 4
Архив 0
клас 4.5 ) ( 8 )
уплотняющее кольцо рычага переключения передач ланос замена

Възможно е след замяната на скоростния лост и ремонтирането (или заместването) на скоростното предаване на Daewoo Lanos (Daewoo Lanos), Daewoo Nexia (Daewoo Nexia), Chevrolet Lanos (Chevrolet Lanos) Малко, но неприятно реагиране, което от своя страна ще предизвика пречупване на зъбчатата рейка на скоростната кутия. Тази реакция и раздразнение, защото някой може да се превърне в проблем и да причини неудовлетвореност. И някой, дори, няма да забележи и няма да разбере какво се обсъжда))). Тъй като самата игра не създава сериозен проблем и трансферът по негова вина няма да изчезне. Може да има малък дискомфорт при шофиране на кола. И ако принадлежите към категорията на тези автомобилисти, за които е забележимо възмущение и трепет, и това е проблем. Това, че този материал ще ви бъде интересно.


Видимост 17492
Chat_bubble 5
Архив 0
клас 4.4 ) ( 23 )
замена сайлентблока рычага на дэу нексия и дэу ланос своими руками

Тази статия, фотографският доклад, може да се каже, че тече плавно от материала, публикуван преди това на сайта. И по-специално от статията за подмяната на лоста за предно окачване на автомобилите Daewoo Lanos, Nexia, Sens и Chevrolet Lanos . Тъй като най-често лостът се отстранява от колата, а не за замяна с нов, а за замяна на предния блок . И това най-много кажеблок не е толкова просто като неговия партньор - задният гумен блок (задната възглавница на лоста). Онези шофьори, които вече имат късмет със собствените си ръце, за да монтират предния блок, мисля, ще се съгласят с мен, ако кажа, че тази работа може да отнеме значителен брой нерви. Тъй като е много трудно да се притисне в окото поради специалната форма на гумената гума.


Видимост 7428
Chat_bubble 2
Архив 0
клас 4.4 ) ( 11 )
рычаг передней подвески ланос

Уважаеми Lanosovody и Nexia Veda, не минавайте! Каним ви да прегледате и оцените моя фотографски доклад за премахването и подмяната на лостчето на предния мост Daewoo Lanos (Daewoo Lanos), Daewoo Nexia (Chevrolet Lanos), Daewoo Sens (Daewoo Sens) . Надявам се, че този материал ще ви интересува. Тъй като описва не само процеса на смяна на лоста , но и дава съвети за избора на качествени части. И в наше време това е много важно, тъй като купуването на лост с лошо качество води до доста големи проблеми. Но за всичко, което е наред ...


Видимост 11548
Chat_bubble 2
Архив 1
клас 4.6 ) ( 14 )
датчик давления масла ланос замена

Дали предупредителната лампа за налягането на маслото спира на арматурното табло? Под колата започнаха да се появяват петна от масло и след проверка на двигателя беше осъден - сензорът за налягането на маслото изтече? Решихте ли сами да смените сензора за налягане на маслото, но не знаете къде е и как да го направите правилно? Ако сте отговорили с "да" поне на един въпрос, можете да прочетете допълнително. Тъй като тази снимка за смяната на сензора за предупреждаващата светлина за падане на налягането на маслото (в хората просто сензора за налягане на маслото) в автомобилите Daewoo Lanos (Daewoo Lanos), Chevrolet Lanos (Chevrolet Lanos), ZAZ Chance (ZAZ Chance) , Да даде отговори на такива въпроси. И да помогне на начинаещите шофьори да свършат работата правилно и бързо.

keyboard_arrow_up