Кола ремонт Chery

Логотип Chery

В секцията Chery (Chery) можете да се запознаете с материалите за ремонт и поддръжка на коли на китайската компания Chery (Cheri) . Докато това ще бъде само за автомобилите Chery Kimo и Chery Elara ( Chery Fora ). В бъдеще списъкът ще бъде попълнен с други модели. Всички статии са подкрепени с снимки на свършената работа, която се надявам, че ще улесни разбирането на материала. И вследствие на това значително ще опрости бъдещия ремонт на колата, който можете да направите сами.

. Показва се: 8 . . Общо: 8 .
Видимост 1517
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.3 ) ( 7 )
как заменит трос капота Chery Kimo

На Chery Kimo (Cheri Kimo) разкъса кабела на качулката? Мислиш ли как да отвориш капака и какво да правиш с кабела? Ако отговорите са да, тогава сте на правилното място! Както и в този материал, ще бъде не само за подмяната на кабела на качулката, но и за това как да се отвори капака на колата, ако кабелът е разкъсан. Следователно, ако това се случи, тогава какво се е случило, съветвам да не се разстроите, а не нервно, но просто завършете доклада за статията " Замяна на кабела на качулката на колата Cheri Kimo " до края. На първо място, трябва да определите точно къде се е счупил кабелът.


Видимост 4519
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4.5 ) ( 12 )
топливный фильтр чери кимо замена

На автомобила Chery Kimo (Cheri Kimo) производителят препоръчва смяна на горивния филтър на всеки 20 000 км или 2 години . Но, като се има предвид качеството на нашия бензин, съветите за смяна на горивния филтър на всеки 10 000 км. (Едновременно с подмяната на масло в двигателя) няма да се объркат. Тъй като замърсеният горивен филтър не донесе нищо добро на автомобила. Някои проблеми - загуба на мощност на двигателя, увеличаване на разхода на гориво, тежък старт на двигателя ... И цената на самия филтър не е страхотна, процесът на подмяната му не е сложен (всичко може да се направи без проблеми). Има ли някакъв смисъл в запазването и забавянето на замяната на филтъра?


Видимост 29117
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.3 ) ( 31 )
чери фора замена термостата

Разбирам, че съм закъснял с този материал. Студеният сезон е изминал, а термостатът се запазва предимно само през този период. Но все пак се надявам, че статията ще ви бъде интересна и полезна, ако не и в момента, а в началото на следващия зимен сезон))). В края на краищата това ще бъде една от малкото рани, присъщи на чудото на китайската автомобилна индустрия, наречена Chery Elara, Chery Fora, Cherry Fora, Vortex Estina . Този проблем (възпаление) се състои в лошо затопляне на двигателя на автомобила през студения сезон и в резултат на това увеличаване на разхода на гориво и "kolotun" в автомобилния салон. И причината за този проблем е в дефектния термостат. Това е за него, за родината ми и ще продължим нататък. И така, ви каня да прочетете статията за замяната на термостата на охладителната система на двигателя на автомобила Chery Elara (Cheri Elara), Chery Fora (Cheri Fora), Vortex Estina (Vortex Estina) ....


Видимост 18014
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.5 ) ( 35 )
Замена масла в двигателе чери кимо своими руками

Опитвайки се да не забравяме за популярния и обичан от много (включително мен) автомобил, Chery Kimo реши да напише тази статия. Ясно е, че този материал няма да разкрие най-тайните тайни на китайската автомобилна индустрия, но се надявам, че щастливите собственици на хубавата, практична и икономична кола Чери Кимо ще улеснят много живота))). И така, ви каня да прочетете статията за замяната на масления филтър в автомобила Chery Kimo (Cherie Kimo) . Утежняван по този въпрос, няма нищо и може да се справи с него всеки шофьор, който има желание да направи нещо по своему и в същото време не се страхува да си мръкне ръцете. И ако човек все още знае точно реда на работа, местоположението на масления филтър, изпускателната щепсела и има предварително подготвен инструмент на ръка, тогава всяка работа ще се превърне в приятно време за ескорт. По-нататък по същество ...


Видимост 14078
Chat_bubble 3
Архив 0
клас 4.5 ) ( 30 )
Как заменить передние тормозные колодки Чери Ким

Продължаваме темата за ремонт на китайски автомобили . Целта на тази статия е да даде ясен и подробен отговор на въпроса - Как да подменим подложките на предната спирачка с кола Chery Kimo (Cheri Kimo)? Разбира се, на този въпрос може да се отговори в monosyllables - Лесно и просто? И от една страна, отговорът ще бъде правилен, както при подмяната на предните спирачни накладки, не трябва да има проблеми дори за начинаещия автомобил, но от друга страна този отговор няма да бъде ясен и подробен. Какво не е в духа на нашия блог!)) Затова се надявам, че много от нашите посетители ще се интересуват от статията, особено ако има желание да направим всичко със собствените си ръце. Но може би ще започнем с определението за минимално допустимо износване на предните спирачни накладки. Ако триещата подложка на спирачната обувка достигне дебелина 1 мм, това ще бъде минималната допустима големина.


Видимост 26981
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.2 ) ( 34 )
Как самостоятельно заменить масло в двигателе автомобиля Chery Elara, Chery Fora, Vortex Estina

Не мога да се успокоя! И преминете към друга тема. Мисля, че само за китайските коли))). И отново ще говорим за автомобилната компания Chery. Срещаме статия за подмяната на масло в двигателя на автомобилите Chery Elara (Cherie Elara), Chery Fora (Cheri Fora), Vortex Estina (Vortex Estina) . Ако някой не знае, ще добавя Чери Елара , това е украинския пазар, а Чери Фор и Вортекс Естина са руснаци. Различават се помежду си в основните подробности за тялото и екстериора. Двигателят и шасито са еднакви. Така че ... След това се препоръчва да се смени моторното масло на 8-10 000 км, но поне веднъж годишно. По-добре е да не се търкаляте и нефта да се променя, ако не по-рано, след това навреме. Двигателят ще ви благодари само. С въвеждането приключи, по-долу само по същество - инструмент, избор на масло и филтър, подробно описание на работата, извършена с снимки))).


Видимост 21049
Chat_bubble 1
Архив 0
клас 4.4 ) ( 32 )
Мануал по замене подшипника передней ступицы Чери Кимо

Без забавяне продължавам темата, започната по-рано - ремонта на китайска кола от Cherie Kimo . Този път става въпрос за подмяната на лагера на предния хъб . Тази процедура е малко по-сложна от подмяната на предната част на окачването, но това е напълно възможно. Основното нещо е да не се страхувате да изгорите ръцете си и да имате силно желание да направите всичко сами. Истината за инструмента и устройствата за забравяне също не си заслужава))). Но за всичко в ред ... Мисля, че причините, които служат като извинение за заместване на лагера на предния или задния хъб, не можете да говорите. Е, може би, много малко. Изведнъж някой ще се заинтересува! Всичко е просто, когато се движите (особено когато се "отклонявате"), чувствате ли, че пътувате с метрото? Или в кабината на колата ви постоянно се чува, тихо, но досадно бучене?


Видимост 16589
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 4.3 ) ( 25 )
Нижний рычаг Chery Kimo

Статия за замяната на долната част на предното окачване на автомобилите Chery Kimo (Cherie Kimo), реших да отворя нова секция на сайта - ремонт и поддръжка на пътнически автомобили, произведени в Китай . И като се изхожда от скоростта, с която се увеличава броят на китайските автомобили по пътищата на Украйна, тази секция трябваше да бъде открита вчера. Затеглих се с този случай ... Ще бъда поправен! Мога веднага да кажа защо реших да започна с описанието на подмяната на долния лост. Факт е, че лостът на предното окачване на Cheri Kimo се променя поради неуспеха на сферичната става! Много жалко е да изхвърлите целия лост с отлично спирачка на гърлото. И като се има предвид качеството на нашите пътища, не е нужно да се изненадваме от внезапната смърт на топката и следващото пътуване до автосалона. Ето как да говорим за лошите. След това, само добре))).

keyboard_arrow_up