Често задавани въпроси - отговори на често задавани въпроси

4.8
) ( група 12 )
Видимост 37847
chat_bubble 0

Често задавани въпроси. Този раздел показва най-често задаваните въпроси на администрацията на сайта от посетителите.

1. Кой си ти?

Автомобилен производител с дълъг работен опит и значителен личен опит, натрупан при ремонта и поддръжката на автомобили. По-подробна информация можете да получите, като посетите раздел " За сайта ".

2. Подавате ли платени статии или платени връзки?

Не, ние не. Тъй като сайтът " Autorepair School " публикува материали за авторско право и не е търговски проект, ние не се опитваме да печелим пари по този начин и не поставяме скрита реклама.


3. Възможно ли е да копирате и използвате на страниците на сайта си материали (текстове и снимки), публикувани на уебсайта на Интернет ресурса " Училище за авторемонт"?

Материалите на автора или снимките могат да се използват само ако директно индексираната хипервръзка е поставена на нашия сайт.
В случай на неспазване на правилата за копиране на материалите на блога ww.topstat.info администрацията си запазва правото да кандидатства за доставчици, юридически компании, системи за търсене с искове и оплаквания за нарушаване на авторски права.

4. Как да се свържем с вас?

. Можете да се свържете с администрацията на сайта, като попълните формуляра за изпращане на съобщение на страницата " Контакти " или като изпратите писмо до e-mail ww.topstat.info (куче) .ru . Третата опция, която ви позволява да се свържете с администратора на сайта, е посочена в секцията " За сайта ".

5. Можете ли да отговорите на въпроси за ремонт на камиони и трактори?

Не са включени ремонт и поддръжка на трактори и товарни автомобили. За съжаление не мога да помогна в тази област.

6. Какво е "гараж"? Защо се нуждаем от този раздел?

Секцията " Гараж " е предназначена за поставяне на кратки бележки на автомобилен механик от Харков , които са свързани с ремонта на автомобили - забавни и смешни случаи, необичайни аварии, неуспешни настройки, купуване и обсъждане на инструменти или резервни части за автомобили.

) Коментари ( 0 )

. Показвани коментари: 0 . . Общо: 0 .

Оставете коментар

Keyboard_arrow_up Цитат