Малко за проекта и за себе си

4.8
) ( Група 145 )
Видимост 92095
Chat_bubble 1
Автор интернет-ресурса Школа авторемонта

Радвам се, че ви виждам на сайта на училището за ремонт на автомобили . Искам веднага да кажа, че сайтът ми не е търговски проект и няма характер рекламна платформа за моя бизнес. Целта, която преследвах при създаването на този интернет ресурс, е да публикувам различни сведения за автомобилните теми. Това е - статии , съвети , препоръки за ремонт и поддръжка на автомобили . Което, надявам се, ще ви бъде полезно и ще ви помогне да ремонтирате сами себе си .

Накратко за себе си:

Казвам се Плакотин Иван. Роден съм, живея и работя в "Първата столица" на Украйна , славния град Харков . В същото време завършва училището и университета KhSTU Kh. State, наречен от P.Vasilenko, с диплома за инженер по машина за ремонт и поддръжка на селскостопанска техника. И сега той посвети повече от 10 години от живота си на ремонт на автомобили в малката си работилница. Всички статии на сайта бяха написани лично, базирани на личен опит и познания за багажа. И почти всички снимки са направени сами, както казват "в работната среда".

Ако не намерите необходимата информация, имате някакви коментари или предложения на работния сайт, открихте неточности или грешки в съществуващия материал и искате да говорите с мен за това. За тази цел можете да използвате формуляра " Обратна връзка " в секцията " Контакти " или да изпратите лично съобщение, като посетите страницата на потребителския ми профил (въпреки че първо трябва да се регистрирате на сайта). . Ако първите два метода не са удобни за вас, можете да изпратите писмо до пощенската кутия ww.topstat.info (куче) .ru . Винаги ще бъда щастлив да ви слушам и да ви помагам по най-добрия начин.

Google+

) Коментари ( 1 )

. Показвани коментари: 1 . . Общо: 1 .

#

Благодаря за инструкциите за ремонт. Много добро ниво на подаване

Оставете коментар

Keyboard_arrow_up Цитат