Награди и награди

Награды

На сайта " Училище за ремонт на автомобили - ремонт на автомобили със собствените си ръце " се използва проста система за насърчаване на активните потребители. Веднага можем да добавим, че думите "окуражаване", "награди" и "награди" означават разнообразие от подаръци, които ще бъдат присъдени на посетителите на уеб проекта. Паричните награди не се играят. И на тази страница ще можете да се запознаете подробно с точковата система, критерия за избор на победител, със списък с наградни номинации, награди и опции за награди (награди).


1. На кого и за какви точки се присъждат?
Точките се присъждат само от оторизиран потребител на сайта.
За полезен коментар във всеки раздел на сайта - 1 точка . Безумни, моносилабилни и неинформиращи, правилата за нарушаване на сайта ще бъдат изтрити и точките, дадени за тези коментари, ще бъдат приспаднати от общата сметка на потребителя.
За добавяне на материал в неговия "Дневник" - 5 точки . Статия, бележка, фоторепортажът трябва да отговаря на правилата на сайта. В противен случай материалът ще бъде премахнат от публикацията и точките ще бъдат извадени от общия потребителски акаунт.
За най-добър отговор на въпроса в секцията "Въпрос-отговор" - 4 точки . Най-добрият отговор е отговорът, който помогна на потребителя да реши проблема си. Най-добрият отговор може да бъде идентифициран и отбелязан само от потребителя, който зададе въпроса.


2. Награди за награди.
Всеки месец се определят победителите в три номинации:
Коментаторът на месеца е потребителят, който е отбелязал най-много точки за полезни коментари.
Експертът на месеца е потребителят, който е отбелязал най-много точки за най-добрите отговори в секцията за въпроси и отговори .
Писателят на месеца е потребителят, който е отбелязал най-много точки за материалите, добавени в раздела " Дневник ".


3. Награди.
След като потребителят спечели в една или повече номинации, той автоматично получава наградата за съответната номинация. Наградите са икони, които се показват в потребителския профил и на тази страница (меню от лявата страна).


4. Как се определя победителят?
Потребителят се определя автоматично. Без човешка намеса. Броят на точките, отбелязани от всяка номинация за последния месец, се брои. Ако при определена номинация потребителят вкара повече от всеки друг потребител, той автоматично се определя като победител в тази номинация.


5. Награди.
Победителите, с изключение на наградите, получават награди от сайта "Училище за ремонт на автомобили". В момента списъкът на наградите се състои от: чаши, автокръпки и шапки. В бъдеще този списък ще бъде разширен.

Автокружка с символикой сайта Школа авторемонта

Стильная чашка с логотипом сайта Школа авторемонта

Белая чашка с фирменным логотипом сайта Школа авторемонта


6. Процедурата за получаване на награди.
След като потребителят е определен в края на месеца като победител в една или повече номинации, той трябва да се свърже с администрацията на сайта и да съобщи своите контакти за изпращане на пощата. Съобщението трябва точно да посочва такива данни като - държава, регион или регион, град, пощенски код, улица, къща, номер на апартамент, мобилен телефонен номер и пълно име на потребителя. Администрация Училището Autorepair се задължава да изпрати наградата (ите) от пощенската служба възможно най-скоро. Какво незабавно предупреждава потребителя.

keyboard_arrow_up