Контакти с администрацията на сайта

Има ли някакви въпроси, съвети и предложения за сайта? Има ли предложения от търговско естество и взаимноизгодно сътрудничество? Искате ли да се свържете с администрацията на интернет проекта " Училище за авторемонт "? Ако е така, тогава сте на "правилната" страница. Секцията " Контакти " е създадена за по-бърза и по-удобна комуникация с администрацията на сайта. Попълнете формуляра за обратна връзка по-долу и изпратете съобщението си. И мога да ви уверя, писмото ще бъде получено и прочетено! Тъй като е много важно да знаем вашите впечатления от посещението на нашия сайт, е също толкова важно да чуете вашите съвети, критики, предложения и желания за подобряване на работата и нейното по-нататъшно развитие.

Ще чуем всичко и ще опитаме да отговорим на всички, които се нуждаят от това!

Напоследък получаваме едни и същи или подобни въпроси един на друг, които трябва да отговарят според определен модел. Изглежда, че няма нищо сложно в този въпрос, но времето трябва да бъде изразходвано. Затова, за да спасим времето и времето си, беше добавен раздел "Често задавани въпроси" - често задавани въпроси. Преди да публикувате въпрос, моля, посетете раздела " Често задавани въпроси ".

Въпроси, свързани с аварии, диагностика на грешки, ремонт на автомобили в този раздел, моля не питай. Те ще бъдат игнорирани. Що се отнася до такива въпроси на сайта, има специален раздел " Въпрос-отговор ". Къде можете лесно да опишете проблема с автомобила без проблеми и да получите съвети, препоръки за решението му от потребителите на нашия сайт.

обратна връзка

keyboard_arrow_up