корабен дневник

В този раздел са публикувани материалите на потребителите на сайта " Училище за авторемонт " - статии, бележки, доклади за снимки, видеоклипове за ремонт, настройка, диагностика и поддръжка на автомобили. Всеки регистриран потребител на сайта, който иска да сподели своите знания, постижения и опит в ремонта на автомобили със света, може да направи това тук и сега. Защо да се забави? Ами ако талантлив писател заспива в теб? Може би е време да го събудим? В крайна сметка е реално, че като започнете да попълвате своя "дневник" с интересна, полезна и уникална информация, вие не само ще печелите авторитета, благодарността и уважението към потребителите на сайта, но и ще намерите нови приятели, клиенти и съмишленици.

Ако е кратко. Повече подробности за този раздел можете да откриете, като прочетете този материал . Също така Ви препоръчваме да прочетете Правилата на сайта и инструкциите за добавяне на материал към раздела " Дневник ", преди да започнете работата си .

. Показани статии: 2 . . Общо: 2 .
Видимост 771
Chat_bubble 0
Архив 0
клас 3.6 ) ( 5 )
списание:
Визит на СТО, его последствия и детали требуемые для ремонта Skoda octavia combi

След едно посещение на сто, имаше нужда да се поддържа спирачната система, в резултат на която тя беше закупена: - trw bda974 (скоба скоба) - trw bda 975 (скоба скоба) - remsa1031.00 (задните подложки). В същото време купих и масло KROON OIL EMPEROL 5w-40. Също така погледнах и чистачките Bosch Aerotwin A936S за А5, но ще трябва да купя следващата седмица, защото нямах достатъчно пари. Цената на въпроса: $ 90


Видимост 6629
Chat_bubble 6
Архив 0
клас 4.2 ) ( 25 )
списание:

Искам да стартирам тази малка статия или по-точно да започна нова секция. Тъй като сайтът след дълбок ъпгрейд работи от няколко дни и в " Дневник " няма дори една статия. И това е лошо. Ето защо реших да покажа пример на други потребители и отново да проверя дали всичко работи на сайта. И не намери нищо по-добро, как да се продължи темата започна в секцията "Гараж"))). Само там имаше за цел да се бори с отчаян шофьор с арогантни акумулатори на крадците . И в тази статия ще става дума за средствата за защита на резервоара за гориво на вашия автомобил от неразрешено изхвърляне на бензин.

keyboard_arrow_up